Dell pouzdro Premier Sleeve pro Latitude 7370
Dell pouzdro Premier Sleeve pro Latitude 7370
Dell pouzdro Premier Sleeve pro Latitude 7370
Dell pouzdro Premier Sleeve pro Latitude 7370
Dell pouzdro Premier Sleeve pro Latitude 7370
Dell pouzdro Premier Sleeve pro Latitude 7370

Puzdro Dell Premier pre Latitude 7370

A-460-BBXI
Dodacia doba môže byť dlhšia. Opýtajte sa na dostupnosť.
45,43 €
S DPH
37,86 € bez DPH
Opýtajte sa na dostupnosť.

*Opýtať sa na produkt
Puzdro Dell Premier pre Latitude 7370

Puzdro Dell Premier pre Latitude 7370

Súhlasím s pravidlami ochrany osobných údajov .  

 
Či už ste na ceste na ďalšiu schôdzku alebo na iný kontinent, puzdro Dell Premier Sleeve (S) ochráni váš notebook Dell Latitude 7370. Navrhnuté špeciálne pre Dell Latitude 7370 - široký otvor umožňuje jednoduchú manipuláciu a ovládanie. Vďaka odolným, ľahkým materiálom a bezpečnému magnetickému uzáveru si môžete byť istí, že váš notebook Dell Latitude 7370 bude na cestách v bezpečí.

Chráňte svoj notebook Dell Latitude 7370
Vložte svoj notebook Latitude 7370 do puzdra Dell Premier Sleeve (S), aby ste boli v bezpečí. Odolné, ale ľahké materiály ochránia váš notebook Latitude 7370, či už ste na ceste na stretnutie, idete do kancelárie alebo kamkoľvek vás váš mobilný životný štýl zavedie.

Jednoduchá preprava vám umožní byť mobilný a produktívny
Jednoducho vložte svoj notebook Latitude 7370 do puzdra a preneste ho na najbližšie stretnutie alebo schôdzku. Umiestnite notebook Latitude 7370 a jeho puzdro do ďalšej batožiny a budete pripravení vyraziť kamkoľvek vás pracovné povinnosti zavedú.

Vysoko kvalitné a odolné materiály
Vysoko kvalitné a odolné materiály a bezpečné magnetické uzatváranie sú zárukou, že váš notebook Latitude 7370 bude v dobrých rukách. Mäkké vnútorné polstrovanie zároveň ochráni vonkajšiu časť vášho notebooku pred poškriabaním. Jednoducho zasuňte Latitude 7370 do širokého otvoru puzdra Dell Premier Sleeve (S) a môžete vyraziť do prírody s istotou, že váš notebook bude dobre chránený.

Moderný dizajn
Ľahké a zároveň odolné puzdro Dell Premier Sleeve (S) so štíhlymi štruktúrovanými bokmi je kompaktným nevyhnutným príslušenstvom, ktoré rozšíri možnosti vašej mobilnej kancelárie. Uložte svoj notebook Dell Latitude 7370 do puzdra Dell Premier Sleeve (S) a budete mať pri sebe štýlové a moderné príslušenstvo.

Kompatibilita
* Puzdro Dell Premier Sleeve (S) je prispôsobené pre notebook Dell Latitude 7370.

Obsah balenia
* Puzdro Dell Premiere Sleeve (S)
Typ tašky
Rukáv
Sleeve
Farba tašky
Černá
Čierna
Min. veľkosť vrecka (")
12
Maximálna veľkosť vrecka (")
13,3
Materiál tašky
Umelá koža
Umělá kůže
Uzamykateľnosť tašky
Ne
Nie
Taška pre 14" ntb
Ne
Nie
Ochrana tašky proti nárazu
Polstrování
Vypchávky
Taška pre 7" ntb
Ne
Nie
Taška pre 9" ntb
Ne
Nie
Taška pre 10" ntb
Ne
Nie
Taška pre 11" ntb
Ne
Nie
Taška na 12" ntb
Áno
Taška pre 13" ntb
Áno
15" taška ntb
Ne
Nie
Taška pre 16" ntb
Ne
Nie
Taška pre 17" ntb
Ne
Nie
Taška pre 18" ntb
Ne
Nie
Žiadne recenzie

Tašky na notebooky Dell sú praktické a pohodlné puzdrá na prenos notebookov. Tieto puzdrá sú navrhnuté tak, aby chránili notebooky pred poškodením a uľahčili ich prenos. Sú k dispozícii v rôznych štýloch, veľkostiach a materiáloch, ako sú kožené, nylonové alebo polyesterové tašky. Niektoré modely poskytujú aj ďalšie funkcie, ako sú vnútorné priestory na ukladanie dokumentov, pera a iných vecí, či vodotesné a odolné proti nárazu. Tašky na notebooky Dell sú vhodné pre profesionálov, študentov alebo pre ľudí, ktorí často cestujú so svojím notebookom.

Výber správnej tašky alebo batohu na notebook Dell závisí od vašich potrieb a životného štýlu. Pre profesionálov, ktorí často cestujú, sú vhodné pevnejšie a odolné tašky s viac priestoru na ukladanie dokumentov a iných vecí. Pre študentov alebo ľudí, ktorí potrebujú prenášať notebook po meste, sú vhodné ľahšie a pohodlnejšie tašky. Cena tašiek na notebooky Dell sa líši v závislosti od ich kvality a funkcií, takže si môžete vybrať taký, ktorý vyhovuje vašim potrebám a rozpočtu.

Produkt pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt bol pridaný do porovnania