Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"
Dell Batoh Gaming 17"

Herný batoh Dell 17"

A-460-BCYY
Na sklade
53,00 €
S DPH
44,17 € bez DPH
DODACIA DOBA: Obvykle 1 až 3 pracovné dni

*Opýtať sa na produkt
Herný batoh Dell 17"

Herný batoh Dell 17"

Súhlasím s pravidlami ochrany osobných údajov .  

 

Vlastnosti
Typ výrobku :

Rozmery (ŠxHxV): 32,5 cm x 17 cm x 49 cm
Hmotnosť: 0.90 kg
Kompatibilita s notebookom: 17"
Určené pre: herné notebooky Dell radu G, vhodné pre väčšinu notebookov Dell s veľkosťou displeja do 17"

Skvelá ochrana na cestách
S týmto herným batohom bude váš herný notebook v bezpečí. Ťažká tkanina, robustná konštrukcia a výrazné polstrovanie pomáhajú obmedziť pohyb v batohu a chránia tak vaše herné vybavenie a príslušenstvo na cestách.

Ľahko nasaditeľný kryt proti dažďu pre jednoduchú ochranu
Obsahuje ľahko nasaditeľný kryt proti dažďu na batoh, ktorý poskytuje dostatočnú ochranu pred nepriaznivým počasím.

Chladivý komfort pre horúce dni
Sieťovaný zadný panel a kanáliky na prúdenie vzduchu vám pomôžu udržať chlad aj v tých najhorúcejších dňoch.

Buďte v bezpečí
Tento batoh na notebook Dell je vybavený úžasným reflexným dizajnom, ktorý pri dopade svetla vytvára žiarivý dúhový odtieň a poskytuje lepšiu viditeľnosť v tme. Vodiči a cyklisti si lepšie uvedomujú vašu prítomnosť, aby ste boli v bezpečí.

Herný dizajn
Áno
Typ tašky
Batoh
Farba tašky
Černá
Čierna
Min. veľkosť vrecka (")
16
Maximálna veľkosť vrecka (")
17,3
Vodotesné vonkajšie vrecko
Pláštenka do dažďa
Pláštěnka
Ochrana tašky proti nárazu
Pevná konstrukce + polstrování
Pevná konštrukcia + polstrovanie
Taška pre 16" ntb
Áno
Taška pre 17" ntb
Áno
Žiadne recenzie

Batohy na notebooky DELL sú pohodlné a praktické puzdrá na prenos notebookov, ktoré umožňujú prenášať váš notebook v bezpečí. Sú navrhnuté tak, aby chránili notebook pred poškodením a uľahčili prenos. Batohy na notebooky DELL sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, materiáloch a štýloch, ako sú napríklad batohy z nylonu, polyesteru alebo kože. Niektoré modely ponúkajú aj vnútorné priestory na ukladanie dokumentov, pera a ďalších vecí, ako aj vodotesné a odolné proti nárazu vlastnosti. Batohy na notebooky DELL sú vhodné pre ľudí, ktorí často cestujú alebo pre študentov a profesionálov, ktorí potrebujú prenášať svoj notebook pohodlne.

Výber batohu Dell

Výber správneho batohu na notebook DELL závisí od vašich potrieb a životného štýlu. Pre ľudí, ktorí často cestujú alebo prenášajú svoj notebook v rôznych prostrediach, sú vhodné batohy s pevnejším dnom a vodotesnými vlastnosťami. Pre študentov alebo ľudí, ktorí potrebujú prenášať svoj notebook po meste, sú vhodné ľahšie a pohodlnejšie batohy. Cena batohov na notebooky DELL sa líši v závislosti od kvality a funkcií, takže si môžete vybrať taký, ktorý vyhovuje vašim potrebám a rozpočtu. Je dôležité zvážiť všetky funkcie, ktoré potrebujete, a zároveň zohľadniť veľkosť vášho notebooku, aby ste zabezpečili, že váš batoh bude správne pasovať a chrániť váš notebook.

Pri výbere batohu na notebook DELL je tiež dôležité zvážiť pohodlie. Batoh by mal byť pohodlný na nosenie, či už na jednej alebo oboch ramenných remienkoch, a mal by mať dobrú podporu pre chrbát, aby sa zabránilo bolesti a únave pri dlhšom nosení. Niektoré modely batohov ponúkajú aj funkcie ako výsuvný chránič notebooku, vodotesné vlastnosti a vnútorný priestor na ukladanie dokumentov a ďalších vecí. Batohy na notebooky DELL by mali byť aj esteticky príjemné a zapadať do vášho životného štýlu. Všetky tieto funkcie by sa mali zvážiť pri výbere správneho batohu na notebook DELL.

Produkt pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt bol pridaný do porovnania