Dell externí slim mechanika DVD+ -RW USB

Externá tenká mechanika Dell DVD+ -RW USB

A-784-BBBI
Dodacia doba môže byť dlhšia. Opýtajte sa na dostupnosť.
46,73 €
S DPH
38,94 € bez DPH
Opýtajte sa na dostupnosť.

*Opýtať sa na produkt
Externá tenká mechanika Dell DVD+ -RW USB

Externá tenká mechanika Dell DVD+ -RW USB

Súhlasím s pravidlami ochrany osobných údajov .  

 
Štíhla externá optická mechanika Dell DVD +/- RW (USB) je riešenie na napaľovanie a prehrávanie diskov typu plug-and-play, ktoré možno používať prostredníctvom portu USB.

Doma aj na cestách
Túto štíhlu (14 mm) a ľahkú (200 g) mechaniku jednoducho pripojíte k portu USB svojho ultrabooku alebo notebooku a môžete napaľovať alebo prehrávať svoje obľúbené disky DVD alebo CD, či už ste doma, alebo dokonca v malom pracovnom priestore. Jednotku môžete ľahko uložiť do batožiny a vziať si jej funkcie so sebou.

Predinštalovaný softvér CyberLink Media Suite
Využite predinštalovaný softvér CyberLink Media Suite na rýchle prehrávanie a napaľovanie diskov DVD a CD alebo nainštalujte príslušný program na diskovú jednotku počítača.

Výnimočný výkon
Tenká externá optická jednotka Dell DVD +/- RW (USB) je určená na prehrávanie a napaľovanie vašich obľúbených diskov DVD alebo CD. Táto špičková externá optická jednotka je napájaná cez port USB vášho ultrabooku alebo notebooku, takže nemusíte nosiť batérie ani napájacie káble.

Jednoduchý, elegantný dizajn
Štíhla externá optická jednotka Dell DVD +/- RW (USB) má jednoduchý dizajn, ktorý sa hodí k dnešným notebookom a dokonale zapadne do vašej domácej kancelárie a hi-tech kaviarne.
Návrh mechaniky
Externá stránka
externí
Čítanie CD-ROM (max.) (x)
24
Rozmery jednotky
slim
štíhly
Rozhranie pohonu
USB 2.0
Mechanika balenia
Maloobchodný predaj
retail
Farba čela
Čierna
černá
Žiadne recenzie

Externé DVD mechaniky sú zariadenia na čítanie a zápis dát alebo hudby na DVD diskoch, ktoré sú navrhnuté pre pripojenie k počítaču pomocou USB alebo iného externého rozhrania. Tieto zariadenia sú vhodné pre používateľov, ktorí potrebujú čítať alebo zapisovať na DVD diskoch, ale ich počítač nemá zabudovanú mechaniku. Externé DVD mechaniky sú ľahko prenosné a jednoduché na inštaláciu a používanie.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt mali tiež záujem o:

Produkt pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt bol pridaný do porovnania